Skriv ut

Bussens dag i Växjö

Viibra-kören medverkade i öppet hus med Ramkvillabuss den 25 mars 2006. I bussgaraget på Norremark visade reseföretaget upp sin senaste turistbuss och även en återköpt gammal buss från början av 1960-talet. Trafikpolisen och älgskadefonden fanns också på plats. Reseprogram med resmål över hela Europa presenterades. Gästerna bjöds på bussresa från Stortorget, varm korv, kaffe samt körmusik.

Viibra-kören uppträdde tre gånger med en för tillfället anpassad konsert. Nya arrangemang och texter om busstrafik framfördes. En busschaufför, Bussvisan och Med Ramkvillabuss var några av de särskilt förberedda styckena. Med Ramkvillabuss kan du få skjuss vart du vill, hela Sverige och lite till ... börjar ett specialskrivet körarrangemang.

Det blev annorlunda och korta konserter i garaget. Arrangören uttryckte sin uppskattning av vår insats. Citatet är hämtat från Ramkvillabuss webb: Viibrakören under ledning av Hans Linden underhöll med helt nya "Busstexter" till kända melodier. Mycket trevligt inslag!